X12-3 wint super thuiswedstrijd van Waterdragers

Zaterdag had ons mix onder de 12-3 team een mooie thuiswedstrijd gespeeld tegen de Waterdragers! Vorige wedstrijd hadden zij verloren van de Waterdragers, maar deze keer waren de rollen omgedraaid! Het team wordt zich steeds meer bewust van de manier waarop de tegenstanders spelen en wat hun tactieken zijn.  Ook wordt er steeds actiever en sneller overgespeeld, vervolgd met een mooie lay-up.  De ballen volgen hun weg naar de basket veel sneller en beter! Vrij lopen gaat ook steeds beter en iedereen krijgt de bal, dit houd in dat iedereen de positie beter in de gaten krijgt!

Trainer Ebru & Tim: “We zien ook zo dat ze steeds meer vertrouwen krijgen in elkaar!  Wat wij opmerken is dat de plezier en passie in basketbal steeds groter wordt, wat het natuurlijk super leuk maakt om naar te kijken! Super trots op de dames en jongens!” .

Vind je het leuk om te komen kijken naar Mix onder de 12-3?, op 16 december 16:30 spelen zij een thuiswedstrijd tegen BV Squirrels, wat uiteraard na de overwinning van Waterdragers nog een leuke pot kan worden!!