Zaalwachten (per direct minimaal 4 pers.)

Op iedere wedstrijddag moet er het een en ander geregeld worden voordat we van start kunnen met het spelen van wedstrijden. Hier hoort een zaalwacht bij. Je helpt Phang met het op-afbouwen van de velden en is het aanspreekpunt in de hal voor onze gasten en leden.

We willen een netwerk creëren van zoveel mogelijk hulp, zodat wij dit bij de takenplanning erbij in kunnen plannen. Een groep van 4 vaste personen is minimaal, maar haalbaar. Zo is het dus dat je ongeveer 7x in het seizoen zaalwacht zult zijn van begin wedstrijden (15:30 opbouw) tot de laatste wedstrijd (22:00 afbouw). Dit uiteraard allemaal in overleg en planning zodat er 1 persoon als aanspreekpunt op wedstrijddagen kan functioneren.

Functie omschrijving:

Je krijgt heel veel liefde van onze Phang, hij zal je trakteren op snoepjes, maar als je echt heel goed je best doet voor de club, krijg je misschien spekkoek.

Om geen onverwachte vernielingskosten te krijgen, check je voor en na iedere speelronde alle uit en thuisspelende kleedkamers op vernieling of andere rare dingen. Is er iets? meldt dit dan gelijk bij de balie van optisport en het bestuur.

Je verwelkomt alle gasten (uitspelende teams) in de hal, geeft ze een handje, 2 basketballen en laat ze weten op welk veld zij spelen.

Je checkt of alle scheidsrechters en tafelaars aanwezig zijn. Indien iemand niet aanwezig is probeer je dit in de hal op te lossen (publiek, speler bellen, rondlopende leden) of je valt eventueel zelf in. De opkomst geef je door aan de takenplanning. (indien er mensen niet zijn komen opdagen).

Voor deze functie willen we een poule creëren van meerdere personen. Ook goed te combineren met eigen thuiswedstrijd. Minimale leeftijd: 18 jaar.

Wil je meer te weten komen over deze functie, of heb je vragen?
Neem dan contact op met Rolinka Versluis via info@rowic.nl

Wil jij ons helpen?

Vind jij het leuk om te helpen en ben je af en toe 1 wedstrijd dag beschikbaar voor zaalwacht? Vul dan onderstaand formulier in. Aan het begin van de 2e helft van het seizoen (januari) zullen wij dan een zaalwacht schema maken.

Aanmelden zaalwacht

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Ik ben:
  Een ouder van spelend lidSpelend lid

  Meld mij aan om te helpen voor: Rondje Dordt

  Je telefoonnummer (voor informatie)