Commissie Projecten (2 pers.)

Als lid van de projecten commissie coördineer je in een groep van 2 personen diverse maatschappelijke projecten die Rowic met diverse partners heeft. (Alleen jij bepaalt, DordtSport, Stichting Laureus, etc.) Je zoekt vrijwilligers binnen en eventueel buiten Rowic om deze projecten in de praktijk ‘handen en voeten’ te geven. Daarbij overleg je met de penningmeester of financiële commissie over budgetten en verantwoording richting subsidiegevers.

Deze projecten leveren veel op voor Rowic en is daarom een belangrijk onderdeel van de vereniging. Wij werven hierdoor nieuwe leden voornamelijk in de leeftijdscategorie (9 tot 14 jaar) en zetten hierdoor basketballen in Dordrecht op de kaart bij scholieren.

Functie omschrijving:

Coördineren de maatschappelijke projecten die Rowic met diverse partners heeft (Alleen Jij Bepaalt met Stichting Laureus, Basketball’s Cool met DordtSport etc.)

Zoekt vrijwilligers binnen en eventueel buiten Rowic om deze projecten in de praktijk ‘handen en voeten’ te geven. En zet ze in waar zij het beste tot hun recht komen.

Overleggen met de penningmeester of financiële commissie over budgetten en verantwoording richting subsidiegevers.

Deze functie kan door 2 personen worden ingevuld.

Wil je meer te weten komen over deze functie, of heb je vragen?
Neem dan contact op met Rolinka Versluis via info@rowic.nl