Kader gezocht seizoen 23/24

Voor komend seizoen staan we voor een uitdaging binnen Rowic. We zoeken voor meerdere teams ervaren trainer/coaches en assistent trainers. We streven er naar om ieder team binnen Rowic te voorzien van minimaal 1 en ideaal 2 trainer/coaches. Kom jij ons team versterken?

Gezocht:

Voor meerdere teams zoeken wij ervaren trainer/coaches en assistent trainers! Vind je het leuk om Rowic te helpen met training geven? Neem dan contact met ons op via info@rowic.nl. Wij komen graag met je in gesprek!

Vacatures:

Bij Rowic is iedereen die deel wil uitmaken van een club en het basketbal een warm hart toedraagt van harte welkom.

Basketbalvereniging Rowic is opgericht in 1964 en biedt basketbal aan voor iedereen vanaf 8 jaar. We willen in diversiteit een afspiegeling vormen van de Nederlandse samenleving en streven naar tevreden leden, ouders, supporters en sponsors door competitief te zijn. Niet alleen op sportief, maar ook op sociaal, organisatorisch en promotioneel vlak. Wij willen dat onze leden plezier beleven aan het trainen, het spelen van wedstrijden en de deelname aan andere clubactiviteiten.

"Het is ons doel dat iedereen zijn persoonlijke top kan bereiken."

Rowic functioneert door de inzet van vrijwilligers; het bestuur, het basketbaltechnisch kader en diverse commissies zoals wedstrijdsecretariaat, ledenadministratie, activiteiten-, evenementen-, sponsorcommissie. Rowic is een club voor lief en leed. We kennen onze leden en er is ruimte om lief en leed met elkaar te delen, dit geldt ook voor de vrijwilligers die plezier halen uit hun inspanningen voor de vereniging. Door met meerdere mensen samen te werken, worden we met elkaar beter.

3 Vertrekkende bestuursleden, aanvulling hiervan nodig voor 1 januari 2024!. 

  • Secretaris (per direct)
  • Technische zaken (per direct)
  • Verenigingszaken

Begin seizoen
– Invoeren nieuwe contributie
– Juiste contributie toekennen en controleren
– Invoeren nieuwe factuurteksten

Doorlopend
– Maandelijkse (okt-mei) inning contributie.
– Inning contributie via Dordtpas
– Maandelijks achter achterstanden gaan.

Begin seizoen
– Leden juiste sport toekennen
– Teams invoeren
– Op verzoek ledenlijsten draaien

Doorlopend
– Beheren email-box ledenadministratie@rowic.nl
– Aan- en afmelden leden/vrijwilligers
– Ledentaken voorzien van update’s
– Regelmatige controle bij trainers of alle spelers zijn ingeschreven
– VOG aanvragen nieuwe vrijwilligers

Het gaat over een paar uurtjes in het jaar voor controle van de financiele administratie van Rowic. Je helpt hierbij Wilmar met het controleren van de financiële administratie, inclusief inkomsten, uitgaven en balansoverzichten, om ervoor te zorgen dat de financiële praktijken van de vereniging transparant en accuraat zijn.

Wij komen graag met je in gesprek!

Wij zijn opzoek naar (ervaren) jeugd trainers/ coaches.

Wil je meer te weten komen over deze functie, of heb je vragen? Neem dan contact op via info@rowic.nl

Teams die nog een hoofdtrainer zoeken:

U16-3
U18-2

We zoeken ook trainers voor nieuwe groepen om onze nieuwe leden te kunnen laten trainen:

U12 inloopgroep
U14 inloopgroep

We kunnen er nooit genoeg van hebben, trainers en coaches zijn erg schaars. Zij zijn erg belangrijk voor de groei van Rowic. Hoe meer trainers en coaches hoe minder we met zijn alle hoeven te doen. Dit maakt het allemaal een stuk aantrekkelijker. Om de groei van Rowic te bevorderen en 1e en 2e teams te ontzien van inloopspelers, hebben wij inloopgroepen gecreeërd. Hierbij komen kids trainen die nieuw zijn met basketbal, waarna zij kunnen doorstromen in een van de vaste teams. Voor deze teams hebben we trainers nodig met enkele ervaring.

Lees meer

Als TC lid help je mee met het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door de vereniging te voeren technische beleid in samenwerking met de coaches en de coördinator TC.

Bekijk deze vacature

Het assisteren bij de organisatie van activiteiten en evenementen, intern en extern. Denk aan Streetball Masters, mixtoernooien, schooltoernooien e.d.

Bekijk deze vacature

Sponsoren zijn belangrijk. Help jij ons met het vinden en onderhouden van deze contacten? Mail naar Gijs via secretaris@rowic.nl voor eventuele aanvullingen en vragen over de inhoud van deze functie.

Materialen beheer (ballen, pionnen ed.), periodieke checkups en contact met optisport over eventuele vervanging of schade. Mail naar Gijs via secretaris@rowic.nl voor eventuele aanvullingen en vragen over de inhoud van deze functie.

Vind jij het leuk om een team te coachen, maar heb je nog niet zo veel ervaring? Misschien is dit iets voor jou!

We kunnen er nooit genoeg van hebben, trainers en coaches zijn erg schaars. Zij zijn erg belangrijk voor de groei van Rowic. Hoe meer trainers en coaches hoe minder we met zijn alle hoeven te doen. Dit maakt het allemaal een stuk aantrekkelijker.

Daarom zijn wij altijd opzoek naar coaches, maar ook naar assistent coaches/trainers. Zij helpen de hoofdcoach met het geven van trainingen en zijn aanwezig bij de wedstrijden. Zo krijg je een goede doorstroom, waarbij we later weer meer coaches tot onze beschikking hebben. Als assistent coach assisteer je de hoofdcoach.

Wil je meer te weten komen over deze functie, of heb je vragen? Neem dan contact op met Vincent via info@rowic.nl