Bij Rowic is iedereen die deel wil uitmaken van een club en het basketbal een warm hart toedraagt van harte welkom.

Basketbalvereniging Rowic is opgericht in 1964 en biedt basketbal aan voor iedereen vanaf 8 jaar. We willen in diversiteit een afspiegeling vormen van de Nederlandse samenleving en streven naar tevreden leden, ouders, supporters en sponsors door competitief te zijn. Niet alleen op sportief, maar ook op sociaal, organisatorisch en promotioneel vlak. Wij willen dat onze leden plezier beleven aan het trainen, het spelen van wedstrijden en de deelname aan andere clubactiviteiten.

"Het is ons doel dat iedereen zijn persoonlijke top kan bereiken."

Rowic functioneert door de inzet van vrijwilligers; het bestuur, het basketbaltechnisch kader en diverse commissies zoals wedstrijdsecretariaat, ledenadministratie, activiteiten-, evenementen-, sponsorcommissie. Rowic is een club voor lief en leed. We kennen onze leden en er is ruimte om lief en leed met elkaar te delen, dit geldt ook voor de vrijwilligers die plezier halen uit hun inspanningen voor de vereniging. Door met meerdere mensen samen te werken, worden we met elkaar beter.

Gezocht, voorzitter D.B.V. Rowic

Bekijk deze vacature

Vind jij het leuk om een team te coachen, maar heb je nog niet zo veel ervaring? Misschien is dit iets voor jou!

Bekijk deze vacature

Als zaalwacht help je Phang met het opbouwen-afbouwen van de velden op wedstrijddagen, ben je het aanspreekpunt voor leden in de zaal en zorg je voor de juiste bezettingen.

Bekijk deze vacature

Als lid van de projecten commissie co├Ârdineer je projecten van Rowic samen met DordtSport en overige organisaties, zoek je vrijwilligers voor binnen en buiten Rowic.

Bekijk deze vacature

Het assisteren bij de organisatie van activiteiten en evenementen, intern en extern. Denk aan Streetball Masters, mixtoernooien, schooltoernooien e.d.

Bekijk deze vacature

Deze functie is ingevuld.

Deze functie is ingevuld.

Deze functie is ingevuld. 3 Vrijwilligers vormen deze commissie.

Deze functie is ingevuld.

Deze functie is ingevuld.