Wedstrijden, maatregelen, publiek

We mogen weer! Momenteel zijn we als vereniging druk bezig om alles weer goed te laten lopen rondom onze trainingen en wedstrijden. We hopen dat we weer voor een langere tijd mogen genieten van deze leuke sport.

Coronamaatregelen Rowic
Op onze website vind je onze algemene maatregelen, echter komen er nog wat vragen bij ons binnen over de quarantaine regels:
Wij hanteren de quarantaine regels die door de Rijksoverheid zijn opgesteld. Weet je niet zeker of je in quarantaine moet? Doe de check via https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/nl 

Publiek
Er is weer publiek mogelijk in de Sportboulevard. We hebben een vrijwilligerssysteem opgezet, waarbij je je kan aanmelden voor de vrijwillige taak als QR Scanner bij onze thuiswedstrijden op de tribune. Als scanner kan je tussen het scannen door gewoon de wedstrijd kijken. Er wordt een plaats gereserveerd op de eerste stoel in de hoek van de ingang van de tribune. We hebben iedere zaterdag en zondag open gezet, meld je via onderstaand URL aan om mee te helpen. We hopen dat het hierdoor een kleine moeite is. We hopen dan ook op deze manier voor alle tijdsblokken een vrijwilliger te vinden.

> Meld je aan voor QR scanner publiek <<

Uit en thuisspelende ploeg 18+
We hebben de uitdaging, dat we in een grote sporthal spelen waarbij er meerdere plekken zijn om binnen te komen. Bij onze 18+ wedstrijden zal er voor aanvang van de wedstrijd een QR code scan plaatsvinden.

Tafelen ouders
Ook behouden we de mogelijkheid om je als ouder/vrijwilliger aan te melden bij een tafeltaak van je kind/kleinkind. De komende thuiswedstrijden tot en met U14 staan dan ook klaar om je voor in te schrijven en te helpen.

Meld je aan om te tafelen bij een wedstrijd <<