Beste allen,

Graag wil het bestuur iedereen op de hoogte brengen van belangrijk nieuws.

Het bestuur dat tijdens de ALV van september is aangetreden heeft al vanaf maart veelal wekelijks vergaderd om het stokje langzaam over te nemen van het oude bestuur. Deze vergaderingen werden digitaal gevoerd onder de bezielende leiding van Arjan Hamburg, onze voorzitter.

Hij is dé schrijver van het mooie beleidsplan: Iedereen zijn persoonlijke top! 2020-2025 voor de richting van Rowic, met de prachtige thema’s: Verbindend, Vertrouwen en Professioneel.

Helaas heeft hij vorige maand het slechte nieuws moeten vernemen, dat hij uitbehandeld is. Dit doet ons als bestuur veel verdriet. Arjan vindt het moeilijk om de plannen die we met elkaar hebben gevormd niet meer uit te kunnen voeren.

Vacature voorzitter

Wij, Kees, Rolinka en Hester, zijn overtuigd om de visie van Arjan voort te willen zetten. We hebben met Arjan besproken, dat we dit niet alleen kunnen doen en we op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter, iemand die zich kan scharen achter onze bedoelingen voor de club om een vereniging te zijn voor lief en leed, de opleidingsvereniging en de stabiele senior zoals ons nieuwe beleidsplan. Onze voorkeur gaat naar een net zo bevlogen organisatiedeskundige met bestuurlijke achtergrond, daarover meer in de vacature. (binnenkort online)

We gunnen Arjan een zo lang mogelijke en mooie en draaglijke tijd thuis met zijn gezin waarin herinneringen gemaakt kunnen worden waar Max, Luuk en Karin trots uit kunnen halen. Als rasoptimist is het Arjan’s streven om er nog veel uit te halen wat er in zit.

Wil je hem een berichtje sturen, dan kan. Vraag bij het bestuur zijn adresgegevens op.

Ook al is het misschien moeilijk, laat hem zien dat het eerste thema binnen de vereniging staat: Lief en leed!

Mocht je vragen hebben, dan kun je ons aanspreken of mailen naar info@rowic.nl

Ondanks corona blijven we groeien!

Meisjes U12
Sindskort beschikken we over een meisjes U12 team! Rolinka en Juta gaan de meisjes die uit de inloopgroep stromen klaarmaken om volgend seizoen deel te nemen aan competitie. Hierdoor kunnen de jongste meiden uit het VU14 team met eigen leeftijdsgenootjes gaan trainen en stromen de ouderen door naar VU16, die hierdoor 2x kunnen gaan trainen op dinsdag en donderdag.

MU14 zit vol, oppakken U14 inloop
Aan de jongenskant zijn de teams van MU14 nu vol. Dit betekend dat kids die willen komen proeftrainen nu niet kunnen komen trainen en op een wachtlijst worden gezet. Dit betekend dat we op deze leeftijdscategorie een ledenstop hebben, wat we natuurlijk niet graag zien. Ons doel is de nieuwe jongens graag onderbrengen in een oudere inloopgroep op de woensdagavond. Zodra wij een 2e trainer hebben kunnen we hiermee gaan starten. Hiervoor zijn we op zoek naar een trainer die met John Keus de nieuwe jongens enthousiast wil leren basketballen, heb je zin of weet je iemand meldt het ons!

U12-2 assistent trainer gezocht
Omdat de jeugd vol raakt en trainers gaan verschuiven zoeken we een assistent trainer voor U12-2 die samen met Olithel dit enthousiaste team training kunnen geven. Heb je ervaring met training geven aan jeugd en vind je het leuk om te helpen? met zijn 2e sta je er niet alleen voor en wordt training geven een stuk leuker!

AJB
Naast ons bekende jeugdteams zijn in november ook de trainingen voor het project Alleen jij bepaalt gestart. Raymond is gevonden om Oban te assisteren bij de trainingen. We hopen dat er uitwisseling kan plaats vinden door oefenpartijtjes met dit team te organiseren.

Senioren
Helaas kunnen de senioren niet lekker trainen. We hopen dat er in januari verandering in komt. De NBB bereidt zich voor op een tweede seizoenshelft, zodat zodra het mag, we weer lekker met elkaar kunnen gaan ballen.

Trainingstijden

Vanaf 7 december geldt er een nieuw trainingschema. Voor enkele teams wijzigen velden, tijden en locaties, bekijk het nieuwe trainingsschema hier: www.rowic.nl/trainingstijden

Adres Sportboulevard: Fanny Blankers-Koenweg 10
Adres Sport+: Maria Montesorilaan 3, linkerdeuren naast de klimhal op het Leerpark, zaal 5, zwarte lijn volgen, Adres Prof. Waterinklaan 43a, ingang via parkeerplaats tegenover Plus, trap omhoog

Voor de decembermaand hopen we dat jullie een ingetogen maar mooie kerst zullen beleven en dat dan het nieuwe jaar de ballen weer door de hal mogen knallen!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van Rowic