Zoektocht buitenlocatie en stalling gelukt!
De afgelopen weken is gebleken dat training geven op openbaar terrein zorgt dat we dit enkel op een half veld kunnen doen, als er anderen ook willen spelen. Na een zoektocht hebben we het voor elkaar gekregen om een samenwerking aan te gaan met SportCity voor het verzorgen van een locatie en stalling voor onze buitentrainingen. We hebben vorige week via marktplaats 2 mooie baskets bemachtigd. Deze staan nu (op slot) op het parkeerterrein van SportCity. Dit terrein mogen we onder begeleiding van kader de komende tijd gebruiken voor onze buitentrainingen. Hier zijn we super blij mee! Trainers hebben instructies gekregen over het gebruik van deze locatie.

Start (selectie)buitentrainingen
Aanstaande dinsdag starten we met de buiten(selectie)trainingen voor onze jeugd. Voor 1 mei moeten wij onze teams opgeven bij de bond, deze trainingen gebruiken wij dan ook om goed in te schatten hoeveel spelers, teams en wie waar kan gaan trainen komend seizoen. Onderstaand het buitenschema:

Let op: MU20/22 is deze week eenmalig naar verplaatst naar vrijdag van 19:30 tot 21:00 uur (eenmalig). Volgende week volgt deze groep op een maandag zoals op het schema.

Let op: MU14 is deze week eenmalig naar verplaatst naar vrijdag van 18:00 tot 19:30 uur (eenmalig). Volgende week volgt deze groep op een maandag zoals op het schema.

Bij regen gaan de trainingen niet door, houd social media in de gaten.

Hoe zit het met de oudere teams?
Wij volgen nog steeds de richtlijnen van het RIVM. Momenteel is het mogelijk om buiten te trainen zonder restricties voor leden tot 27 jaar. Vanaf 27 jaar moeten we ons nog aan de richtlijnen houden. De 2 belangrijkste tot nu toe zijn nog steeds van kracht:

  • Boven de 27 jaar kunnen op sportaccommodaties gezamenlijk buiten sporten met maximaal 4 personen.
  • Zij spelen geen wedstrijden.

Dit betekent dat het wel mogelijk is om buiten te trainen, alleen wel binnen de richtlijnen. 4 personen per basket / helft dus maximaal 8 personen op het veld.

Indien onze heren en dames teams willen gaan trainen dient dit te worden aangegeven bij het bestuur en/of TC. Wij kijken dan gezamenlijk wat er mogelijk is en welke avond we plek kunnen creƫren.

Misschien is het vanzelfsprekend, maar alsnog: Het terrein van SportCity wordt aan ons als vereniging opengesteld voor onze buitentrainingen, wij zijn hier dus te gast! Individueel gebruik, trainen zonder begeleiding van deze locatie wordt niet op prijs gesteld.


Clinics
De clinics waren een groot succes, voornamelijk de clinics van de jeugd 10-14 jaar zaten flink vol met ongeveer 25 kinderen per clinic. We merken dat dit voor onze club een goed visitekaartje is voor nieuwe leden. Aanstaande dinsdag is de laatste clinic! (hopen op mooi weer)

Gratis bootcamp voor Rowic leden
Aanstaande zaterdag 17 april verzorgen we met Personal Training Dordrecht 2 bootcamps voor onze leden en kader. Het zou leuk zijn als beiden bootcamps helemaal vol zitten, je kan je nog inschrijven!

Klik hier om je in te schrijven