Sponsoractie PLUS ‘t Lam

Rowic doet mee met de sponsoractie van PLUS ‘t Lam. Bij elke 10 euro aan boodschappen kan jij mee sparen voor de club.

In de periode van 5 maart t/m 28 april ontvangt elke klant van Plus ’t Lam in Stadspolders en Dubbeldam bij elke € 10,00 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. Als klant scan je de ontvangen voucher(s) bij de actiekast voorin de winkel en op het Touch screen geef je vervolgens aan dat je je sponsorpunt(en) aan ROWIC wilt geven. Meedoen is dus heel simpel en het kan onze vereniging veel opleveren.

Aan het eind van de sponsoractie wordt op basis van het aantal sponsorpunten een mooi bedrag verdeeld over de deelnemende verenigingen.

Wij roepen dan ook al onze leden op er voor te zorgen dat ROWIC zoveel mogelijk sponsorpunten spaart. Ook vragen wij iedereen om hun familieleden, buren, kennissen, of collega’s te vragen om ook hun boodschappen bij Plus ’t Lam te doen en voor ROWIC te kiezen als zij de vouchers inwisselen.

In de winkels van Plus ’t Lam worden de vergeven sponsorpunten live weergegeven op de aanwezige TV schermen. Zo kan iedereen dus zien hoe zijn/haar club het tot dan toe doet in de sponsoractie.

De actie loopt van 5 maart t/m 28 april bij Plus ‘t Lam in winkelcentrum Stadspolders én op het Damplein in Dubbeldam.