Rowic dames 1 wint knap na achterstand

Een wedstrijd op zondagavond is niet gebruikelijk voor de Rowic dames. Het werd gecombineerd met een middagje poolen en gezamenlijk eten. Na al die gezelligheid moest er nog wel gespeeld worden. Juta mocht eindelijk aantreden na een lange schouderblessure. Dus het Rowic dames teams was eindelijk compleet.

De Rowic dames moesten nog wel even inkomen in de eerste helft. De tegenstander begon snel met een voorsprong van 5 punten. Deze werd door de dames weer teruggeschroefd naar 1 punt en zo wisselende het elke keer af. Er werd door beide teams veel gemist en dit resulteerde in een ruststand van 20-19.

Het derde kwart werd sterker begonnen. Er werd minder gemist.
Met name Rolinka domineerde dit kwart met drie-punters en trick-shots. Maar ook de tegenstander wist onder het bord tot score te komen waardoor het eindstand derde kwart 39-37 stond in het voordeel van Utrecht Bulls.

Begin vierde kwart wisselende de scores weer af. Maar door wat minder scherpte bij Rowic kwam er toch een achterstand van 6 punten met nog 3 minuten op de klok. Een time-out werd genomen. Na de time-out werd het gas opengezet door de Rowic dames. Joelle had een aantal steals waaruit een score kwam. Goed teamspel domineerde de laatste minuten. Rolinka maakte de gelijkmaker en met nog 11 seconden op de klok, wist ook Marjolein de basket te vinden door wederom een steal van Joelle. Rowic ging met de winst naar huis, eindstand 52-54