Robin Noldus (Heren 1) verkiesbaar voor Dordtse gemeenteraad

Robin stelt zich voor:

Zoals u misschien al gezien heeft, ben ik verkiesbaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Al vanaf de mini’s ben ik spelend lid van Rowic. Daarnaast heb ik me diverse seizoenen ingezet als coach van een aantal jeugdteams. Na een sabbatical, ontstaan door een aanhoudende enkelblessure, heb ik er bewust voor gekozen om op een lager niveau te gaan spelen en me vooral te richten op het spelplezier en de gezelligheid onderling. Dat miste ik enorm in het jaar dat ik gestopt ben geweest.

Door het wegvallen van het eerste herenteam vorig jaar, zijn we op dit moment met ons team het hoogst spelende herenteam. Met trots draag ik dan ook het rood-witte shirt op onze wedstrijddagen.

Met dezelfde passie en verbondenheid die jullie van me kennen, wil ik me inzetten in de gemeenteraad. Ik vind het belangrijk dat we ook op het gebied van sport de juiste keuzes blijven maken. In Dordrecht moet ruimte zijn voor topsport èn breedtesport. Dit sluit mooi aan bij de ambitie van Rowic, waar zowel op beide terreinen mooie en concrete plannen zijn om hier invulling aan te geven.

Ik sta voor VVD Dordrecht op de 6e plek van de kieslijst. Iedere stem heb ik dus hard nodig om in de gemeenteraad te komen. Wilt u meer weten over mij? Lees dan meer over mij op mijn Facebook-pagina of op mijn pagina van VVD Dordrecht.  Als u vragen heeft, neem dan zeker contact met mij op!