Opheldering over trainingstijden

Hier en daar krijgen wij wat verwarring op de laatst doorgevoerde trainingstijden.
Wij hopen hier wat duidelijkheid mee te creeeren:

Van 1 mei tot 31 mei zijn er zo genoemde selectietrainingen ingepland voor U12-U14-U16-1 U18-U21 en H1. Deze trainingen zijn voor de coaches om hun nieuwe 1e team samen te stellen voor komend seizoen.

De coach maakt een selectie uit spelers, waarmee hij volgend seizoen wil gaan spelen. Indien een speler niet in de 1e selectie “geselecteerd” is zijn de trainingen klaar tot de start van het nieuwe seizoen.

Alle spelers worden in de teams ingedeeld en krijgen hier begin volgend seizoen de indeling van van hun vorige coach/trainer. De coaches van afgelopen seizoen worden hierbij geinformeerd door de tc, voor het doorgeven en het communiceren naar hun oud spelers/ouders.

Voorbeeld:
U16-1 heeft selectietrainingen gehad, hierbij is er een selectie van 8 vaste spelers gemaakt en 4 bankspelers. Alle spelers die bij de selectietraining hebben meegetraind en niet in de selectie zitten voor komend seizoen (gecommuniceerd door de coach), zijn automatisch klaar met trainen voor dit seizoen. En worden komend seizoen (augustus) ingedeeld in het 2e team.

De trainingen van U16-2 op dit moment, zijn in de “oude” teamsamenstelling van afgelopen seizoen.

Alle trainingen stoppen 31 mei.

Wij hopen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

TC Rowic