Planning voor leden

Clinics

Vanaf maart zijn we gestart met clinics voor alle jeugd van Rowic. Iedereen, dus leden en niet leden van Rowic mogen hieraan mee doen. Clinics zijn eigenlijk trainingen, alleen op een specifiek vlak. Iedereen mag hier dus aan mee doen!! 

Dinsdagen voor jeugd 10-14 jaar
Donderdagen voor jeugd 15-17 jaar

Tijd: 18:00 tot 19:30
Waar: Oranjepark.
Zorg voor voldoende warme kleding en neem eventueel je eigen bal mee!

Geen inschrijving nodig, iedereen mag gewoon komen meedoen!
Zodra het regent wordt de clinic doorgeschoven naar de week erna. Dit heeft dus ook een doorloop in April.

Strart trainingen / selecties

Na de clinics gaan we starten met (selectie)trainingen
Het seizoen loopt normaal tot eind mei, hierin starten wij ook altijd onze selectietrainingen voor de teamindelingen volgend seizoen. Na de clinics schakelen wij over op trainingen in leeftijdscategorieen, dit zal midden april zijn. Zo komen er de volgende trainingen beschikbaar:

Selectietrainingen U12
Selectietrainingen U14
Selectietrainingen U16
Selectietrainingen U18
Trainingen Meiden
Trainingen U22

Wij noemen het “selectietrainingen” omdat het voor ons nu heel moeilijk is om een duidelijk beeld te krijgen van onze leden. De trainers die hierbij aanwezig zijn zullen naar alle waarschijnlijkheid een van deze leeftijdscategorieen training gaan geven in het nieuwe seizoen, zo kunnen deze trainers goed kijken wie er in welk team terecht komt.

Momenteel zijn wij bezig met het maken van een planning. Wij zijn afhankelijk van buitenvelden, welke openbaar zijn en het weer. Wij kijken naar 3 a 4 verschillende trainingsvelden binnen Dordrecht om dit te kunnen realiseren. Alle trainers worden binnenkort op de hoogte gebracht waarna dit ook gecommuniceerd gaat worden. Daarnaast zijn alle trainers of leden die willen trainen, uiteraard in de mogelijkheid om zelf een training te starten naast deze planning. Geef dit aub door aan info@rowic.nl

Ook voor de volwassenen is het weer mogelijk om aangepast te trainen in groepjes van 4.

April chill!!

April Chill wordt een Rowic initiatief met leuke activiteiten voor onze jeugdleden in de maand april. 
Denk bijvoorbeeld aan een dag in het nieuwe klimbos van Dordrecht, lasergamen, bootcamp, de grote rowic Quiz. Ook hiervoor zijn wij druk bezig met een leuke planning voor onze leden. Binnenkort meer!


Planning voor kader

BT3 trainerscursus

CBV Binnenland start binnenkort met het geven van een BT3 cursus voor trainers. Wij mogen daar aan mee doen als er trainers zijn die dit willen behalen. Meer informatie binnenkort. Wil je ook voor minimaal 2 jaar trainer worden bij Rowic en de opleiding willen volgen, meld je aan bij het bestuur!

Trainersclinics

Wij willen in samenwerking met de BAR (Basketball Academy Rotterdam) de clinics gaan organiseren voor trainers, want we zijn van mening dat we door kennis te bundelen als een vereniging kunnen functioneren, leren en groeien.