Allereerst, de beste wensen voor 2022. We blikken terug op een bewogen jaar met ook een rumoerig jaar basketbal. Helaas hebben we 2021 moeten afsluiten met een lockdown maar we hopen dat we dit jaar toch wel weer met zijn allen te mogen genieten van het mooie spel al zij het misschien met wat aanpassingen als gevolg van de coronamaatregelen. We blikken in deze mail terug op vorig jaar en wat wij toch hebben weten te bereiken bij Rowic. Ook willen we graag samen met jullie verder bouwen aan de vereniging. Iedereen die daar bij kan en wil helpen is van harte welkom.

Behaalde doelen 2021

Eind 2019 is er een nieuw beleidsplan voor Rowic opgesteld. In 2021 hebben we op de achtergrond binnen het 4 koppige bestuur veel van de al eerder op de ALV gepresenteerde doelen weten te behalen of in gang weten te zetten. Hier zijn we als bestuur erg trots op.

Bekijk hier al onze doelen op de agenda

Professionaliseren / investeren in opleiding

Fastbreak (trainings)cursus
Een van onze doelen was het investeren in opleidingen. Zowel voor onze spelers als onze trainers. Afgelopen jaar zijn wij gestart met de fastbreak cursus. Trainers die hieraan hebben deelgenomen zullen hun e-learning cursus nog afronden en zullen binnenkort hun trainers certificaat ontvangen.

Professionaliseren / investeren in opleiding

Scheidsrechterscursus
Dit jaar zijn wij ook gestart met een scheidsrechterscursus. Hierin hebben alle deelnemers een theorie en praktijk onderdeel afgerond. We mogen met trots zeggen dat een ieder die hier aanwezig is geweest, zijn scheidsrechtersdiploma heeft behaald. Binnenkort zullen hier nog diploma’s voor worden uitgereikt. We vragen aan alle coaches of hij/zij het fluiten wil stimuleren bij de trainingen zodat een ieder gewend raakt aan het fluiten. 

Heb je je scheidsrechtersdiploma nog niet behaald omdat je er niet bij kon zijn deze dag? Dan komt er dit jaar nogmaals een kans om het te behalen.

Sponsoring

Om onze contributie betaalbaar te houden zijn we druk op zoek naar sponsoren. Het bestuur pakt dit nu deels op, maar we zoeken nog vrijwilligers voor een actieve sponsorcommissie.

Vriendenloterij
Binnenkort komt er bij al onze leden een mail binnen van de vriendenloterij. Jij kunt Rowic steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Voor ieder lid dat meespeelt, krijgt Rowic jaarlijks 87 euro per lot. En jij maakt maandelijks kans op fantastische prijzen. Dus stel, er spelen 50 leden een jaar mee, dan is dit ruim 4.300 euro per jaar!

Speel je al mee met de vriendenloterij? Dan kan je Rowic aanstellen als “goede doel”. 

Sponsoring
We hebben grote bijdrage mogen ontvangen van HWS en ook Connect Plaza heeft ons weer gesteund met een bijdrage. Vanwege onze ambities zijn we op zoek naar langjarige afspraken met een groep sponsors.

Vrijwilligers

We hebben afgelopen jaar een aantal vrijwilligers weten te binden aan Rowic en hier zijn wij erg blij mee!
Welkom:

Harry de Roo Algemeen bestuurslid
Raisl Trainster U12-3
Edwin Trainer U10
Peter Trainer U14-3
Harry Trainer Heren 2
Aiwy Assistent trainer U16-2

Bestuursleden gezocht!

Voor komend seizoen zijn wij nog opzoek naar bestuursleden om ons team te versterken. Wil jij misschien wat betekenen voor Rowic? Neem dan contact met ons op.

We willen graag wat voor onze leden blijven organiseren. Dit kan buiten of online. Het bestuur kan dit alleen niet alleen, als er ouders, leden zijn die een leuk idee hebben en mee willen helpen met uitvoering? Deel dit dan met ons! 

Hopelijk tot snel! 

Bestuur Rowic