Nieuwe coach M21 stelt zich voor!

Hallo allemaal,

Ik ben Gregory Tjin-A-Koeng 39 lentes jong. Vader van 3 kids, 1 zoon Kay-dee(14) en 2 dochters Jada(12) en Aaliyah(8, ze spelen allemaal Basketball. Inmiddels ben ik ook getrouwd afgelopen jaar met Brigitte die dankzij mij ook verslaafd is aan het spelletje. Ons leven bestaat dus voor een groot gedeelte Basketball!

Ooit begonnen als speler van Wildcats Nijmegen en daarna op alle niveaus tot met de eredivisie gespeeld. Ook heb ik altijd training gegeven en gecoacht vroeger veelal jeugdteams en vanaf mijn 26e ook de senioren.

Afgelopen 4 seizoenen ben ik actief geweest bij Blauw-Wit Basketball in Roosendaal. Ik heb gedurende die 4 seizoenen 2 teams onder mijn hoede gehad. Met heren 1 zijn we achtereenvolgens kampioen geworden en promotie afgedwongen waardoor wij in de 1e divisie uit mochten komen. Daarnaast heb ik achtereenvolgens de u12-1, u14-1 en u16-1 waar wij de u14 en u16 uit kwamen in de landelijke 2e divisie.

Ik ben ontzettend blij om weer terug te zijn bij Rowic waar ik met veel plezier heb gespeeld onder Marco de Waard. Met het nieuwe seizoen op het oog is het voor mij nog even kijken hoe het team er precies uit komt te zien, maar dat we voor een hoop spektakel gaan zorgen en mooie wedstrijden zullen laten zien is iets wat zeker is. Ik heb ontzettend veel zin om met het team aan de slag te gaan en met zijn allen er een mooi en sportief seizoen van te maken.

Tot ziens in de sporthal!

Groet,

Coach Greg