Meisjes VU14-3 pakken eerste winst!

Sinds dit seizoen beschikt Rowic weer over een meisjesteam met wel 11 fanatieke meiden! Een aantal van hun speelt al een tijdje bij Rowic, maar voor de meeste is dit pas hun eerste seizoen. Hun eerste seizoen samen is dan ook even aftasten en leren samenspelen maar er komt iedere wedstrijd weer meer samemspel en pit in, dat belooft wat volgend seizoen!

Deze wedstrijd moesten we tegen Blue Drakes, in de app werdt al duidelijk dat dit eindelijk een waardige tegenstander zou zijn, zij hadden namelijk ongeveer dezelfde uitslagen als de meiden tegen alle andere tegenstanders. Het beloofde dus een leuke wedstrijd te worden!

De meiden begonnen fanatiek aan de wedstrijd en hebben bijna de gehele wedstrijd met een aantal punten voorgestaan. Hierin was het leuk om te zien dat we nu wel goed de open meiden onder bij de basket konden vinden, alle scores kwamen dan ook vanuit de bucket.

Aan het eind werd het nog spannend, toen Blue Drakes toch nog 4 punten wist te scoren, maar de dames lieten zich niet gek maken en knalde er zo weer 2 in!

Eindstand van een erg leuke wedstrijd van 40-37 en hierbij pakken de meiden hun eerste winst!

Wil je ook komen basketballen? Dat kan! Meld je aan voor een proeftraining via de website!