Marvin Cossee Coach U21 DTL

Marvin Cossee is komend seizoen coach van U21 eredivisieteam Dutch Windmills/Rowic.
Marvin stelt zich voor:

Mijn allereerste coachervaringen heb ik opgedaan bij Westlandstars in s’-Gravenzande. Daar heb ik de jongens U22 getraind en gecoacht. Later ben ik het Heren team gaan coachen dat in het toenmalige 1ste klasse Rayon uitkwam. In deze periode ben ik tevens gestart met het coachen van de jongens U14 voor Rayon West / Regio Selectie Rotterdam.

Bij Rotterdam Basketbal ben ik twee jaar verantwoordelijk geweest voor de jongens U18 waarbij wij twee jaar achter elkaar de bekerfinale wisten te bereiken. Daarnaast ben ik bij Forward Lease Rotterdam twee jaar lang actief geweest als Video Assistent-Coach. Als Video Assistent-Coach was de hoofdtaak om de scouting te verzorgen en video analyses te maken voor Rotterdam.

Vorig seizoen ben ik mee geweest naar het EK met het Nederlands Team U16 om Chris van Dinten en Koen van Gerwen te ondersteunen. Daar heb ik de tegenstanders geanalyseerd, spelers profielen gemaakt en tevens de nodige ervaring opgedaan.

Tijdens mijn laatste seizoen bij Rotterdam was ik medeverantwoordelijk voor de jongens U24 in de DTL, daarnaast was ik actief met coachen van de jeugdige talenten bij de Basketbal Academy Rotterdam.

Ik kijk ernaar enorm naar uit om bij de Rowic/Dutch Windmills aan de slag te gaan als de coach van U21.