Heren 1 wint laatste wedstrijd van 2017

Het was een erg gezellige dag in de Sportboulevard, waar veel thuiswedstrijden gespeeld werden en er ook 3 teams winter kampioen zijn geworden!

Om 20:30 was het de beurt aan heren1 om ook een goede prestatie neer te gaan zetten. De laatste paar wedstrijden werden (onddanks dat sommige erg goed waren) verloren. Het werd dus wel tijd om weer eens aan de goede kant van het scorebord uit te komen.

Het was de beurt aan Binnenland uit Barendrecht om aan te treden in de Sportboulevard. Qua prestaties wijkt Binnenland niet veel af, dus de winst moest gehaald gaan worden.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd er gelijk een voorsprong gepakt door Rowic. Na het eerste kwart stond er gelijk al een marge van 14punten.

Binnenland kwam in het tweede kwart als antwoord hierop met een stugge zone verdediging. Hierdoor kwam Rowic minder aan score toe, maar dankzij de harde verdediging aan onze kant kon Binnenland ook moeilijk de bal door het net krijgen. De voorsprong slonk toch iets, tot het moment dat er aan het eind van het tweede kwart nog 3 driepunters achter elkaar gescoord werden. In de rust was de voorsprong voor alsnog 13punten.

Het derde kwart verliep niet heel veel anders. Pas echt spannend werd het in het vierde kwart. De gasten uit Barendrecht hadden nog maar 10punten in de halen en besloten de wedstrijd niet zomaar op te geven. Door veel druk in de verdediging te zetten startte Heren1 slecht aan de kwart. Er moest ontsnapt worden in een time-out om uit deze sleur te komen. Na de hele wedstrijd voor te hebben gestaan, kan je het nu niet zomaar meer uit handen gaan geven. Gelukkig herstelde Rowic zich optjid en kwam uiteindelijk de winst niet echt meer in gevaar.

Rowic kon met een winst van 66-60 het jaar met de winst en daarna een goed biertje afsluiten.

Door een probleem met de SD kaart in de camera is het grootste deel van de wedstrijd helaas niet gefilmd. Maar gelukkig zijn er toch nog mooie stukken van het eerste kwart vastgelegd:

Rowic Heren 1 wordt gesponsord door:
Ivaldi
Bedrijfsmedia.com
J. Schlieker & zonen
de Kievit Bruiloften
BobbyTemplates