Dringend verzoek behalen spelregelbewijs!

Beste leden,

Voor de kerstvakantie hebben we een korte introductie gegeven voor alle jeugdleden, die nog een spelregelbewijs moeten behalen.
We hebben iedereen de opdracht gegeven dit ook zo snel mogelijk te doen. Bij leden die dit moeten behalen is dit dus ook bekend!

Wij hebben in ons systeem gekeken en het gross van de leden hebben Basketball Masterz nog niet geactiveerd en/of afgerond.
Nu is het zo, dat de bond dit heeft veranderd en wij geen inzicht meer hebben in welke spelers er al geactiveerd hebben. Dus gaan wij nu uit van een volledige afronding van het spelregelbewijs examen.

Vanaf aanstaande zaterdag, wordt er per spelend lid zonder spelregelbewijs 5 euro boete, per speler, per wedstrijd gerekend door de bond.
Wij vragen dan ook om je spelregelbewijs zo snel mogelijk te behalen. Blijkt dat zij dit na 2 weken nog niet is voldaan datum: 23 januari 2019
zullen wij spelers tijdelijk moeten schorsen. Hierdoor kunnen zij niet mee spelen met wedstrijden.

Leden kunnen als volgt hun basketballmasterz spelregeldiploma behalen:

Vanaf heden wordt er niet meer met een activatiecode gewerkt. Leden kunnen het spelregelbewijs halen op de website van www.basketballmasterz.nl hier logt men in met zijn/haar sportlink account. De meeste leden hebben al een sportlink account vanwege de basketball. app.

Wij hopen op jullie medewerking!

Het bestuur