Dames 1 zoekt trainer/coach

Wij zijn op zoek naar een trainer/coach voor komend seizoen. Het liefst zoeken wij iemand van buiten de vereniging, die in staat is om ons dames team op niveau training te kunnen geven en het liefst ook daarbij te kunnen coachen.

Onze trainer/coach Gaby heeft begin augustus fysiek trainer Faizal Pasaribu gevraagd om ons klaar te stomen voor komend seizoen, helaas is onze coach Gaby in de tussentijd langdurig ziek geworden en is niet in staat het seizoen voor ons te kunnen afmaken. Faizal kan ons nog training geven tot 1 oktober.

Daarom zoeken wij per 2 oktober een trainer/coach welke ons wil komen helpen. We hebben al een goede start gehad van Faizal en we willen graag op het zelfde niveau doorspelen en doortrainen.

Dames 1 bestaat uit een tiental doorzetters rond de 25 jaar en speelt nu voor het 2e seizoen in Rayon 1e klasse. Ken jij iemand die ons wil helpen het komende seizoen, we komen graag met die persoon in contact, je kan ook een mail sturen naar info@rowic.nl om je voor te stellen. PS. trainers ervaring is wel een vereiste.

Alvast bedankt namens heel Rowic dames 1!