BKS Sport levert nieuwe tenues Rowic

Jongens U18-1 met kledingleverancier in hun nieuwe Dutch Windmills outfit.

Vanaf seizoen 2018-2019 spelen we bij Rowic met nieuwe tenues van het Italiaanse merk Errea. Gedurende de komende seizoenen zullen alle teams langzamerhand overgaan naar dit voor ons nieuwe kledingmerk. De tenues worden geleverd door co-sponsor BKS Sport, die eveneens jaarlijks een financiële bijdrage aan Rowic schenkt.

De tenues worden, net als onze vorige tenues gesublimeerd, hetgeen resulteert in een mooi egaal ontwerp, zonder opgenaaide of geplakte nummers en logo’s. Voor U18-1 en U21-1, die spelen onder de naam Dutch Windmills is er een speciaal ontwerp gemaakt met een schaduw van een windmolen op de voorkant. Het ontwerp van de overige teams is gelijk gebleven. In tegenstelling tot wat we gewend waren, zijn deze tenues niet reverisble. Daarom is het belangrijk dat de coaches van tevoren nadenken over de kleur van de tenues van de tegenstander bij uitwedstrijden. Er komen een aantal witte varianten van de nieuwe ontwerpen, die per wedstrijd geleend kunnen worden. 

Voor BKS Sport zijn wij de eerste basketbal vereniging die zij van kleding voorzien. Ze hebben wel al jarenlange ervaring bij volleybal- en voetbalverenigingen. Michael Donkersloot van BKS Sport en zijn vader Leo zijn afgelopen maand voor het eerst bij een basketbalwedstrijd wezen kijken. Op uitnodiging van Rowic hebben ze de wedstrijd van U18-1 tegen New Heroes (Den Bosch) bekeken en daarna de DBL-wedstrijd van Dutch Windmills tegen Feyenoord. Helaas gingen beide wedstrijden verloren, maar de heren van de BKS Sport hebben wel genoten. “We hadden geen idee hoe fysiek basketbal eigenlijk is”, was de eerst reactie. Ook de inzet en strijd van jongens U18 werd geroemd en Michael beloofde snel weer eens te komen kijken. 

Voor de nieuwe trainingstenues, tassen, hoodies, warmloopshirts en andere sport accessoires kun je terecht op de speciale Rowic webshop van BKS Groep. Volg de link:  KLIK HIER VOOR DE WEBSHOP en begin maar met de kerstinkopen!