Aanmelden proeftraining

Volwassenen en kinderen (vanaf 8 jaar) die erover denken om te gaan basketballen mogen na het aanvragen bij het bestuur en bij voldoende plaats, drie keer gratis meetrainen in hun leeftijdsgroep. Het bestuur neemt hiervoor na aanmelding contact met u op. Is er helaas geen plaats in een team dan kan in overleg met u ervoor gekozen worden om u op de wachtlijst te plaatsen. Omdat wij op alleen uiterlijk niet kunnen zien of iemand heel goed of iets minder goed is, gebeurt dit in principe in het laagste team in de betreffende leeftijdsklasse. Geef in het formulier hiernaast aan dat je proeftrainingen wil volgen bij Rowic en je krijgt hierna bericht over de mogelijkheden!

Inschrijven

Voor de algemene inschrijving bij onze vereniging is het noodzakelijk eerst 3 keer een proeftraining gevolgd te hebben. Dit voor zekerheid bij inschrijving. Aanmelden voor basketballen bij Rowic gaat doormiddel van een aanmeldformulier, met dit formulier geef je aan lid te willen worden bij DBV Rowic. Ben je jonger dan 18 jaar dan moeten je ouders of voogd toestemming geven door het aanmeldformulier te ondertekenen. Dit formulier krijg je na de 3 proeftrainingen van de trainer/coach waar je de proeftrainingen hebt gehad. Heb je al eerder gebasketbald en hoef je geen proeftrainingen? neem dan contact met ons op via info@rowic.nl!

Inloop trainingen jeugd onder de 12 jaar = Wachtlijst!

Voor de leeftijd van 10 tot 11 jaar hebben wij een inloop uur om kennis te maken met basketbal. Dit biedt een goede mogelijkheid om je zoon of dochter kennis te laten maken met basketbal.

Inloop trainingen jeugd  12 tot 13 jaar = Wachtlijst!

Voor de leeftijd van 12 tot 13 jaar hebben wij een inloop uur om kennis te maken met basketbal. Dit biedt een goede mogelijkheid om je zoon of dochter kennis te laten maken met basketbal.

 
Sporthal de Willem (Papendrecht)
Dinsdag:
18:00 tot 19:30 uur
In Papendrecht is er nog ruimte voor een aantal spelers voor U14. Meld je aan via onze wachtlijst.
 

Ledenstop! Wij zoeken trainers!

Helaas moeten wij een tijdelijke ledenstop invoeren. Wij hebben te weinig trainers beschikbaar! Wil je ons komen helpen met training geven? We komen graag met je in gesprek! Zodra wij trainers beschikbaar hebben is het weer mogelijk. 

Onze wachtlijst loopt vol, als wij hiervoor geen trainers vinden, kunnen wij helaas ook niemand plaatsen. Aanmeldingen waarvan een ouder wil komen training geven hebben voorrang, geef dit dan ook aan in de mail. Hiervoor kan je mailen naar info@rowic.nl. Andere mails met aanmeldingen nieuwe leden worden op onze wachtlijst toegevoegd, zodra wij een trainer beschikbaar hebben voor een desbetreffende leeftijdsgroep, krijg je een bericht met uitnodiging voor proeftrainingen. De wachttijd is daarom dus afhankelijk van het aanbod van trainers.

Dagtekening 10 februari 2024

Wij zoeken trainers die de nieuwe groepen willen trainen.

De volgende teams zoeken met spoed een trainer:
Jongens onder de 16-3

Klik hier voor onze vacatures om te helpen