3×3 Promotieplan

Rowic is in samenwerking met de NBB, Stichting Hattrick en de gemeente, en vormt de komende maand een 3×3 promotieplan voor Dordrecht.

Er is goedkeuring vanuit de gemeente en de NBB voor uitvoering van het Basketbal Promotieplan. Dit houdt in dat de komende periode (tot de Olympische Spelen in 2020) basketbal in de gemeente Dordrecht (in het bijzonder 3×3 basketbal) gepromoot gaat worden op de volgende wijze:

1. Basketball Lessen op Basisscholen. Uitgevoerd door vrijwilligers van Rowic en eventueel spelers van Dutch Windmills (vanaf komende seizoen) onder begeleiding van Hattrick.
2. Clinics en 3×3 toernooitjes op het Oranjepark plein. (Op vrijdagavonden) Georganiseerd door Hattrick, eventueel vrijwilligers van Rowic en volgend seizoen Dutch Windmills.
3. Buitenschoolse activiteiten op overige pleintjes in de stad: Hattrick.
4. 3×3 toernooi (Streetball Masters) in augustus in de stad. Datum en vergunning moeten nog geregeld worden.

Voor hoe het er nu uit ziet, super gave ontwikkelingen voor 3×3 in Dordrecht.
We zoeken dan ook enthousiaste spelers van Rowic die het leuk vinden om bij deze 3×3 evenementen te komen helpen! We zijn bezig met een grote planning voor deze evenementen en zullen dan ook de komende maand hier en daar de evenementen aankondigen.